DA LI JE OVO MOGUĆE?! Tek završen deo Vojvode Stepe, asfalt već pukao

Izvor: Blic, 26.Jun.2015, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE OVO MOGUĆE?! Tek završen deo Vojvode Stepe, asfalt već pukao

Pre sedam dana, u Ulici vojvode Stepe, koja je još uvek u rekonstrukciji, puštena je jedna trasa, kako bi vozila mogla kroz nju neometano da saobraćaju. Ipak, novi asfalt ove ulice, neočekivano brzo je pokazao nedostatak.

Na veliku rupu na sred trase ukazali su gnevni građani, koji su posle više meseci rekonstrukcije ove prometne ulice, očekivali daleko bolju situaciju.

- Rekonstrukcija Ulice vojvode Stepe je bila i više nego potrebna, jer je ovo jedna od najzapuštenijih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a pritom najprometnijih ulica u Beogradu. Očekivao sam da će stanje posle radova konačno da se popravi, ali kad sam danas ugledao ogromnu rupu na sred trase, razočarao sam se – priča autor fotografije i stanovnik ovog dela grada, Nemanja Radojević.

On objašnjava da su stanovnici Voždovca, kao i privatnici čije se radnje nalaze u Vojvode Stepe, pretpeli mnoge neprijatnosti za vreme duge rekonstrukcije ove ulice.

-Posle toliko krađa, razbijanja lokala, prašine, buke i poseta poreske inspekcije, zaista sam jedva čekao da vidim kako će ulica izgledati posle radova. Sad se pitam da li će krajnji rezultat biti vredan tolikog čekanja – kaže Radojević.

Rekonstrukcija ulice počela je pre skoro godinu dana, dok je rok za završetak radova bio je zakazan za 11. jul, ali su ga izvođači pomerili do septembra ove godine.

Sudeći po fotografiji, na kojoj radovi ne izgledaju ni blizu završetku, a tek postavljeni asfalt već izgleda dotrajalo, otvara se pitanje da li će i ovaj rok biti ispoštovan.

- Nadamo se da će ovog puta radovi biti završeni na vreme. Ne želimo još jednu jesen da provedemo u blatu do guše – kaže autor fotografije.

Ilija Đorđević iz "Ratka Mitrovića" kaže da je ovo samo privremeni sloj asfalta

- To je privremeni asfalt, sutra će ponovo da se zatvori taj deo ulice. To je urađeno samo da bi se pustio saobraćaj dok se Tabanovačka ulica ne završi - objašnjava Đorđević.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.