Izvor: N1 televizija, 03.Nov.2021, 10:43

Crnogorska opozicija: Doček Krivokapića u Beogradu poniženje za Crnu Goru

Profesor međunarodnih odnosa na Univerzitetu u Bostonu i nekadašnji crnogorski diplomata Vesko Garčević ocenio je da način na koji je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić dočekan u Beogradu potvrđuje nadmeni stav Beograda i da Crna Gora sa Srbijom treba da razgovara samo kao ravnopravan partner.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Doček Krivokapića u Beogradu poniženje za Crnu Goru

Izvor: Beta, 03.Nov.2021

Profesor medjunarodnih odnosa na Univerzitetu u Bostonu i nekadašnji crnogorski diplomata Vesko Garčević ocenio je da način na koji je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić dočekan u Beogradu potvrdjuje nadmeni stav Beograda i da Crna Gora sa Srbijom treba da razgovara samo kao ravnopravan partner.Način...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.