Čišćenje rečnog nanosa sa obala

Izvor: Blic, 10.Jun.2011, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čišćenje rečnog nanosa sa obala

BEOGRAD - Opština Stari grad sutra organizuje komunalno čišćenje rečnog nanosa od drveća, granja, plastičnih flaša, kesa i ostalog otpada, na potezu od pristana broda „Beograd 25“ do SRPC „Milan Gale Muškatirović“, na Dunavskom keju, na Dorćolu.

Čistiće se u dve smene, od ranih jutarnjih sati i tokom poslepodneva. Akcija će trajati sve dok se ne očisti priobalje reke od nanosa i đubreta koje se u proteklih desetak dana nalazi duž omiljenog šetališta Beograđana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i koje je trenutno zagušilo obalu Dunava.

Povezane vesti: Proglašenje pobednika konkursa „Za zeleniji Beograd” 8. juna Organic Live Fest u Topčiderskom parku Otvoren konkurs za Festival ekološkog filma Očišćeno osam tona smeća sa Mont Everesta Volonteri iz Srbije čiste priobalje Save

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Čišćenje priobalja Dunava

Izvor: Studio B, 10.Jun.2011

Opština Stari grad organizovala je čišćenje rečne obale od broda Beograd 25 do sportskog centra Milan - Gale Muškatirović...Angažovana su tri čamca, i od ranog jutra uklanjano je smeće iz Dunava...Predsednik opštine Dejan Kovačević kaže da će akcija trajati sve dok se ne očisti priobalje...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.