Ćigong savez Srbije organizuje besplatan trening veština za poboljšanje i očuvanje zdravlja

Izvor: BKTV News, 08.Okt.2018, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćigong savez Srbije organizuje besplatan trening veština za poboljšanje i očuvanje zdravlja

Treninzi će se održavati vikendom.

Gradska opština Stari grad najavila je da, u saradnji sa Ćigong savezom Srbije, organizuje besplatan trening veština za poboljšanje i očuvanje zdravlja, napominjući da Ćigong predstavlja bitan deo terapije tradicionalne kineske medicine i dugo se, kao terapijska i preventivna praksa, izučava na kineskim univerzitetima.

Ćigong se efikasno se upotrebljava u poboljšanju stanja kao što su hipertenzija, bolovi u leđima, dijabetes, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << alergija, astma, artritis, depresija, bolesti zavisnosti i anksioznost.

Treninzi ove istočnjačke veštine će se održavati vikendom u prepodnevnim terminima, a svi zainteresovani građani Starog grada se mogu prijaviti pozivom Kontakt centru opštine Stari grad na broj 785-2-999 do 22. oktobra, navodi se u saopštenju.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.