Četvoro lakše povredjeno u saobraćaju u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jan.2019, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvoro lakše povredjeno u saobraćaju u Beogradu

Četiri osobe lakše su povredjene u dve saobraćajne nezgode koje su se protekle noći dogodile na ulicama Beograda, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Mladić i devojka lakše su povredjeni u udesu oko ponoći na obilaznici oko Beograda ka Bubanj potoku posle čega su prevezeni u Urgentni centar, dok su dva muškarca zadobila lakše povrede u nezgodi nešto pre ponoći na Novom Beogradu zbog čega su posle ukazane pomoći prevezeni u KBC "Bežanijska kosa".

Ekipa Hitne pomoći tokom noći obavila je 123 intervencije od čega je 14 bilo na javnom mestu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Lakše povređeno dete pešak

Izvor: B92, 10.Jan.2019, 08:40

Beograd -- Dve osobe među kojima jedno dete lakše su povređene u dve saobraćajne nesreće koje su se noćas dogodile u Beogradu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći...Dete je povređeno kao pešak, dok je u drugoj nezgodi povređena žena...Hitna pomoć imala je noćas 102 intervencije, od čega...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.