Četvoro lakše povređeno u saobraćaju u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jan.2019, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvoro lakše povređeno u saobraćaju u Beogradu

Četiri osobe lakše su povređene u četiri saobraćajne nezgode koje su se protekle noći dogodile na ulicama Beograda, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Oko 22.35 u saobraćajnoj nezgodi na kružnom toku na Autokomandi lakše je povređen mladić (14), koji je nakon ukazane pomoći prevezen u Urgentni centar, dok je mladić (27) odbio transport u zdravstvenu ustanovu nakon nezgode na Lazarevačkom drumu oko 22.40.

U udesu na uglu Bulevara Nikole Tesle i Maršala >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Tolbuhina lakše povrede zadobila je žena (31), koja je prevezena na Vojno-medicinsku akademiju, dok je žena (45) koja je lakoše povređena u saobraćajnoj nezgodi nešto posle 19 časova u Bulevaru oslobođenja zbrinuta na licu mesta.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 122 puta, od čega je 19 intervencija bilo na javnom mestu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Četvoro lakše povredjeno u saobraćaju

Izvor: Beta, 04.Jan.2019, 09:00

Četiri osobe lakše su povredjene u četiri saobraćajne nezgode koje su se protekle noći dogodile u Beogradu, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći. Pomoć lekara tokom noći najviše su tražili astmatičari.Ekipe Hitne pomoći tokom noći intervenisale su 113 puta od čega je 19 intervencija...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.