Četiri ulice na Savskom vencu u ponedeljak bez vode

Izvor: S media, 01.Jul.2011, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri ulice na Savskom vencu u ponedeljak bez vode

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži četiri ulice na Savskom vencu ostaće bez vode, najavljeno je iz Gradske uprave. Za najnužnije potrebe za pitkom vodom obezbeđena je autocisterna.

Potrošači u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića, od Neznanog junaka do Ive Vojnovića, ulicama Jovana Marinovića, Kroštanskoj i Jovana Žujovića na Savskom vencu, ostaće bez vode u ponedeljak, 4. jula, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, najavljeno je iz Gradske >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << uprave.

Za najnužnije potrebe za pitkom vodom obezbeđena je autocisterna, a iz tog javnog komunalnog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

U Kruševcu neispravna voda sa česme

Arsen u vodi za piće!

Gradjani Kraljeva dobili vodu za piće

Sve dodatne informacije, potrošači mogu dobiti u Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" , na broj telefona 011/ 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se videti i na internet adresi www.bvk.rs, dodaje se u saopštenju.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Bez vode

Izvor: Studio B, 01.Jul.2011

Radovi na vodovodnoj mreži na Savskom vencu i u Đevđelijskoj ulici .

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.