Čestitke Beograda Talinu i Turkuu

Izvor: Studio B, 31.Jan.2011, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitke Beograda Talinu i Turkuu

Beograd čestitao gradovima Talinu i Turku preuzimanje titule „Evropska prestonica kulture" za 2011. godinu.

Predsednik Organizacionog odbora projekta „Beograd 2020" i zamenik gradskog sekretara za kulturu Aleksandar Peković čestitao je danas, u ime Beograda, finskom gradu Turku i prestonici Estonije Talinu preuzimanje titule „Evropska prestonica kulture" za 2011. godinu.

-Izbor za „Evropsku prestonicu kulture" je veliki izbor i smatram da je to >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << velika čast iza koje stoji veliki rad i dugoročna posvećenost dostizanju tako značajnog cilja. Verujem da će sav trud i sredstva uložena u pripremanje i realizaciju projekta umnogome doprineti i razvoju vašeg grada na svim nivoima i poljima, ne samo na kulturnom već i socijalnom i ekonomskom. Takođe bih želeo da istaknem da će grad Beograd tokom 2011. godine, kao i nadalje u budućnosti pružati svoju aktivnu i snažnu podršku vašem gradu i verujem da ćemo ostvariti novu, obostrano korisnu i uspešnu saradnju između naših gradova - naveo je Peković.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.