Izvor: Blic, 01.Apr.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cene u kafanama niže i do 50 odsto

Ugostiteljsko preduzeće „Varoš kapija", koje u svom sastavu ima osam kafana, među kojima i čuveni „Znak pitanja", od danas će u svojim restoranima sniziti cene i do 50 odsto.

Na ovaj korak odlučili su se jer je od početka ekonomske krize u objektima „Varoš kapije znatno smanjen promet, pa na ovaj način pokušavaju da privuku mušterije.

- U odnosu na prošlu godinu, u zavisnoti od objekta, promet je manji između 20 i 40 odsto i zato moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da počnemo da se borimo za goste. Na sniženju će biti artikli koji se najćešće prodaju, a to su kuvana i jela sa roštilja, čorbe, pivo, rakije, kafe i sokovi. Takođe, negde ćemo u menije uvesti i neka nova jela, kako bi se prilagodili mlađim generacijama – kaže Aleksandar Jovanović, direktor „Varoš kapija".

„Varoš kapija" je poslednje društveno preduzeće u Beogradu iz oblasti ugostiteljstva. U njihovom sastavu se nalaze restorani „Park", „Sunce", „Proleće", „Kolarac", „Zlatno burence", „Naše more", „Korzo" i „Znak pitanja". Najveće sniženje će biti u restoranu „Park" u kome će kafa i čaj stajati po 50, čevapi i pljeskavica po 240, a sarma, musaka i pasulj po 190 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.