Izvor: Blic, 03.Okt.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CarGo osniva humanitarnu fondaciju

Aleksandar Vučić, predsednik Udruženja građana „CarGo“, najavio je osnivanje CarGo humanitarne fondacije koja će nastaviti da pomaže svim ljudima koji se obrate za pomoć, a finansiraće se tako što će kompanija CarGo Technologies od svake pružene usluge deo novca direktno uplaćivati na račun Fondacije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

CarGo najavio osnivanje humanitarne fondacije

Izvor: Beta, 03.Okt.2019

Udruženje gradjana CarGo najavilo je da će osnovati humanitarnu fondaciju koja će se finansirati direktnim uplatama dela novca kompanije CarGo Tehnolodžis od svake pružene usluge.Predsednik tog udruženja Aleksandar Vučić je na otvaranju Kongresa nacionalne asocijacije udruženja zdravstvenih...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.