CERAK I VOŽDOVAC DO PETKA BEZ TOPLE VODE

Izvor: Kurir, 28.Sep.2011, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CERAK I VOŽDOVAC DO PETKA BEZ TOPLE VODE

BEOGRAD- Zbog obavljanja završnih redovnih remontnih radova u toplani „Cerak", od srede do petka, prekinuta je isporuka potrošne tople vode korisnicima koji se snabdevaju iz ovog toplotnog izvora, objavio je Studio B.

Po završetku radova, potrošačima sa tog grejnog područja biće obezbeđeno sigurnije snabdevanje potrošnom toplom vodom i toplotnom energijom u grejnoj sezoni.

Zbog završnih redovnih remontnih radova u toplani „Voždovac", u četvrtak i petak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 29. i 30. septembra, biće prekinuta isporuka potrošne tople vode korisnicima u naselju Braće Jerković.

Takođe, potrošnu toplu vodu neće imati i potrošači u delu između Nikšićke i Kostolačke ulice, od četvrtka, 29. septembra, od 7 sati. Uredno snabdevanje ovih potrošača biće nastavljeno u noći između 29. i 30. septembra, objavio je Studio B.

E.P.K.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.