Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Dec.2018, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božidarac: Nervozni poštar i Oslobodioci

U subotu, 8. decembra od 20.00, u Centru za kulturu Božidarac nastupiće grupa Nervozni poštar pre kojih će svirati Oslobodioci. Posle uspešnog nastupa u Zagrebu kao gosti bendu Brkovi u Domu sportova i tačno godinu dana posle prošlogodišnjeg koncerta, grupa Nervozni poštar sviraće svoje najveće hitove: „Cirkus Kolorado“, „ZZ Top“, „Mi smo drvosječe“… Ljudi koji … The post Božidarac: Nervozni poštar i Oslobodioci appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Dve večeri u Kolarcu: Beogradska filharmonija i Kelemen

Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Dec.2018

Čuveni violinista Barnabaš Kelemen i Beogradska filharmonija održaće dva koncerta, 6. i 7. decembra od 20.00, u Kolarcu. U Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine izvešće virtuozni koncert za violinu Sen-Sansa, a na programu su još dela Betovena i Janačeka. Barnabaš Kelemen, umetnik urođene muzikalnosti...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.