Bolji prevoz u Leštanima: Uvedena nova autobuska linija 311

Izvor: Blic, 30.Dec.2015, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolji prevoz u Leštanima: Uvedena nova autobuska linija 311

Uvođenjem linije 311 (Ustanička - Leštane Ravan) Leštane je dobilo još 15 novih autobuskih stanica, pa je zajedno sa postojećom linijom 306 sada bolje pokriveno gradskim prevozom.

Trasa nove linije 311 razlikuje se samo u naselju Leštane. Dok autobusi sa linije 306 voze Kružnim putem do centra ovog prigradskog naselja, nova linija prolazi kroz ulice Save Kovačevića, Malopoljsku i Ravan, a njena trasa obuhvata i centar Leštana.

- Stanovnicima naselja Leštane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u zoni navedenih ulica koji su do sada od najbližih stajališta linije br. 306 bili udaljeni i do kilometar i po, na ovaj način javni prevoz u mnogome postaje dostupniji. Na liniji 311 radnim danom radiće 3 vozila sa intervalom sleđenja od 21 minut, odnosno vikendom 2 vozila sa intervalom sleđenja od 32 minuta – kažu u Sekretarijatu za saobraćaj.

Promotivnoj vožnji na liniji 311 prisustvovali su član Gradskog veća Dragomir Petronijević, sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović, direktor Direkcije za javni prevoz Uglješa Mitrović i predsednik opštine Grocka Stefan Dilberović.

Predlog za uvođenje nove linije u Leštanima inicirali su stanovnici Leštana i opština Grocka, a ona je predviđena i novom mrežom linija koju je uradio Saobraćajni fakultet.

– Zajedno sa Sekretarijatom za saobraćaj i članovima Gradskog veća našli smo rešenja za neke probleme, tako da naši sugrađani mogu sledeće godine očekivati uvođenje još novih linija. Ono što je posebno važno za stanovnike Leštana i naselja Ravan jeste da više neće morati kilometrima da pešače do stanice – kazao je Stefan Dilberović.

Dragomir Petronijević kazao je da svi građani Beograda moraju biti ravnopravni i da će grad raditi na rešavanju njihovih problema.

– Komunikacijom sa građanima pokušavamo da rešavamo jedan po jedan problem građana, nećemo se zaustaviti dok ne rešimo sve njihove probleme, jer ne postoje građani prvog i drugog reda. Nadam se da će našim radom i pristupom svi sugrađani moći da se osećaju kao Beograđani – rekao je Petronijević.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.