Bojović: Zoo vrt je bezbedan, odgovorni će biti sankcionisani

Izvor: Večernje novosti, 07.Maj.2014, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojović: Zoo vrt je bezbedan, odgovorni će biti sankcionisani

BEOGRAD - Direktor Zoo vrta Vuk Bojović izjavio je danas da je zoološki vrt u Beogradu maksimalno bezbedan i da će odgovorni za jučerašnje bekstvo jednog vuka iz kaveza biti sankcionisani. "Još se ne zna kako se vuk našao na slobodi. Postoji nekoliko verzija, kad saznamo šta se desilo, neko će da popije otkaz", rekao je Bojović Tanjugu i naglasio da će se to otkriti u narednom periodu. Bojović je naveo da je beogradski zoološki vrt maksimalno obezbeđen, i ocenio da se "po vrtovima svuda >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u svetu dešavaju i mnogo gore stvari", ali da se o tome ne piše. Sivo-beli vuk pobegao je juče oko 17 sati iz kaveza u beogradskom Zoološkom vrtu, ali su ga čuvari vrlo brzi uhvatili. "Vuk je pretrčao 50 metara, nije nikoga povredio, i čuvari su ga uhvatili", rekao je Bojović i ocenio da mediji pretenciozno i senzacionalistički izveštavaju.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zoo vrt je bezbedan, odgovorni će odgovarati

Izvor: Akter, 07.Maj.2014

Direktor Zoo vrta Vuk Bojović izjavio je danas da je zoološki vrt u Beogradu maksimalno bezbedan i da će odgovorni za jučerašnje bekstvo jednog vuka iz kaveza biti sankcionisani

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.