Biznismeni ne plaćaju iznošenje smeća

Izvor: Večernje novosti, 29.Apr.2014, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biznismeni ne plaćaju iznošenje smeća

BEOGRAD - Beogradska "Gradska čistoća" apelovala je danas na dužnike - pravna lica i preduzetnike koji nisu plaćali izvršenu komunalnu uslugu u poslednje tri godine, da potpišu sporazum o reprogramu duga kako bi izbegli troškove izvršitelja.Kroz sporazum o reprogramu duga "Gradska čistoća" omogućava dužnicima da dug isplate na rate i to od tri do maksimalnih 24 meseca, a u zavisnosti od visine duga prema tom preduze To preduzeće podseća da će posle slanja opomene dužnicima pravnim licima i preduzetnicima, "a ukoliko ne dodhe do izmirenja celokupnog duga, biti primorano da pokrene predlog za dozvolu izvršenja prema dužnicima".

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Beogradski biznismeni ne plaćaju iznošenje smeća!

Izvor: Kurir, 29.Apr.2014

BEOGRAD - Beogradska "Gradska čistoća apelovala je danas na dužnike - pravna lica i preduzetnike koji nisu plaćali izvršenu komunalnu uslugu u poslednje tri godine, da potpišu sporazum o reprogramu duga kako bi izbegli troškove izvršitelja...Kroz sporazum o reprogramu duga "Gradska čistoća"...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.