Bivši vatrogasac stradao od vatre

Izvor: Blic, 02.Apr.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši vatrogasac stradao od vatre

Kako saznajemo, vatru su iz kuće Vučkovića prve primetile komšije koje su odmah pozvale policiju i vatrogasce. Patrola policije koja je prva stigla na mesto nesreće pokušala je da ugasi vatru crevom za polivanje bašte.

Ubrzo su stigla i četiri vatrogasna vozila sa deset vatrogasaca iz Košutnjaka i Barajeva koji su brzom intervencijom ugasili požar u kući od 40 kvadrata, ali je Danilo već preminuo. Vatrogasci su ga zatekli kako leži u sobi, a ekipa Hitne pomoći mogla >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je samo da konstatuje smrt. Pored tela njegovog tela pronađen je i leš mačke.

Na mesto nesreće ubrzo su došli i Danilovi sinovi Slaviša i Ljubiša koji žive u susednoj kući.

- Vratili smo se sa posla i pronašli mrtvog oca. Poslednji put videli smo ga pre podne. Vratio se iz smene iz Rakovice, gde je u jednoj firmi radio kao čuvar. Popio je malo više. Pretpostavljam da je zaspao sa upaljenom cigaretom ili je zaboravio da isključi grejalicu. Ne mogu da verujem šta mu se dogodilo – kroz suze priča stariji sin Slaviša.

Po rečima komšija, Danilo Vučković je ži­veo sam jer mu se supruga pre­­udala i živi u Barajevu. Go­dinama je radio je kao vatro­gasac, a onda promenio pro­fesiju i počeo da radi kao čuvar.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.