Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Nov.2013, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitka godine u bioskopima od 28. novembra

U beogradskim bioskopima od 28. novembra prikazivaće se (tinejdžerski) mjuzikl Bitka godine (Battle of the Year). Bitka godine je Olimpijada u brejkdensu. To je turnir koji se održava svake godine i na kome učestvuju najbolje grupe iz celog sveta. Amerikanci ... Pročitaj članakThe post Bitka godine u bioskopima od 28. novembra appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Mjuzikl Bitka godine od 28. novembra u bioskopima

Izvor: NC magazin, 26.Nov.2013

.Naslov originala: Battle of The Year.Žanr: mjuzikl.Režija: Benson Lee.Scenario: Brin Hill, Chris Parker.Uloge: Josh Holloway, Laz Alonso, Josh Peck, Chris Brown.Trajanje: 110 minuta..Još jedna u nizu jesenjih filmskih premijera donosi nam jedan žanr koji je u poslednje vreme nepravedno zapostavljen,...

Nastavak na NC magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.