Izvor: DANuBeogradu.rs, 07.Apr.2021, 14:45

Bioskopski repertoari (8-14. april 2021)

Bioskopski repertoari aktuelni su od 8. do 14. aprila 2021. Filmska ponuda je sve bolja: stari filmovi u Kinoteci, novi u bioskopima, ali i online. Opise filmova koji se prikazuju u bioskopima potražite OVDE. Bioskopski repertoari od 8. do 14. aprila 2021. (kliknite na naziv bioskopa) Kombank dvorana (ex Dvorana Doma sindikata) Akademija 28 Bioskop … Članak Bioskopski repertoari (8-14. april 2021) se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pozorišni festival Parobrod u UK „Stari grad“

Izvor: DANuBeogradu.rs, 07.Apr.2021

Pozorišni festival Parobrod biće održan od 10. do 17. aprila 2021, a na sceni Ustanove kulture „Stari grad“ publika će moći da pogleda šest predstava. U Kapetan Mišinoj 6a biće izvedene predstave koje već neko vreme čine stalan repertoar ove institucije, ali i nova ostvarenja koja će u...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.