Izvor: DANuBeogradu.rs, 21.Sep.2017, 04:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bioskopski repertoari (21-27. septembar 2017)

Bioskopski repertoari koje ovde predstavljamo važe od 21. do 27. septembra 2017. godine. Distributeri su obezbedili nekoliko novih filmova. Od 21. septembra u bioskopima će se prikazivati „Kingsman: Zlatni krug„, animirani „Lego – Ninjago film„, romantična komedija sa Riz Viterspun „Ponovo kod kuće„, engleska drama „Viktorija i Abdul“ i domaći film „Vetar„. U sredu, 27. … The post Bioskopski repertoari (21-27. septembar 2017) appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Novi filmovi na repertoaru niških bioskopa

Izvor: JužneVesti.com, 21.Sep.2017

Nastavak priče o tajnim agentima “Kingsman: Zlatni krug” počeo je da se prikazuje u bioskopima “Cineplexx” i “Vilin grad”. Na repertoaru su još 3 nova filma - o razvedenoj ženi koja se vraća u rodni grad i koju glumi oskarovka Ris Viterspun, priča o kraljici Viktoriji i “Lego ninjago...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.