Biciklistička trka  „Trofej Beograda

Izvor: Studio B, 06.Avg.2011, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biciklistička trka „Trofej Beograda"

Zbog održavanja Međunarodne biciklističke trke „Trofej Beograda", danas je za saobraćaj bio zatvoren Bulevar Nikole Tesle, a u nedelju je predviđeno da na putu za Avalu bude povremenih zastoja.

U nedelju, 7. avgusta, biciklistička trka „Trofej Beograda" startuje u 10 časova ispred Spomen-parka Jajinci i kreće se duž Bulevara oslobođenja, Avalskim putem i dalje prema naseljima Ripanj, Glumčevo brdo, Beljina, Dučina, Sopot, Đurinci, Ralja, podnožje Avale, vrh >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Avale.

Očekivano vreme završetka trke je od 12 do 13 časova na vrhu Avale.

Tokom prolaska učesnika trke duž trase dolaziće do povremene obustave saobraćaja, a vozila javnog gradskog prevoza će u zavisnosti od uslova na terenu čekati na trasi dok se ne uspostavi redovan režim saobraćaja.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.