Biciklisti u vožnji gradskim ulicama

Izvor: Studio B, 26.Jan.2013, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biciklisti u vožnji gradskim ulicama

U 17.00 na Trgu Republike, Udruženje "Ulice za bicikliste" održava 22. "Kritičnu masu", vožnju gradskim ulicama.

Pred početak te mesečne akcije za promociju bicikla kao prevoznog sredstva, koja se održava u preko 300 gradova sveta, biće predstavljen prototip svetlećeg gradskog bicikla za Beograd - "Biciklotrona".

Programom Beogradske kritične mase predviđena je biciklistička vožnja centralnim gradskim ulicama, sa startom na Trgu Republike u 17:00 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i ciljem kod Savamale (prostorije Kulturnig centra Grad). Takođe, programom manifestacije predviđeno je i učešće nekoliko prototipa Biciklotrona za Beograd (specijlano osvetljene bicikle). Pored toga predviđeno je i izvlačenje Biciklotron srećke, gde će svi učesnici zajedničke vožnje imati šansu da kupovinom bedža Ulice za bicikliste osvoje osvetljavanje bicikla, odnosno da postanu beogradski Biciklotron i budu primećeni i bezbedniji u saobraćaju.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.