Biciklisti u protestnoj vožnji do Pančevca

Izvor: Blic, 25.Mar.2017, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biciklisti u protestnoj vožnji do Pančevca

Biciklistička grupa "Kritična masa" krenula je u protestnu vožnju od Trga Republike do Krnjače i Koteža, a onda natrag do Skupštine grada Beograda, kako bi skrenuli pažnju na nebezbedne trotoare na Pančevačkom mostu, koji im onemogućavaju vožnju.

Biciklisti se okupljaju svake poslednje subote u mesecu, kako bi ukazali građanima i nadležnima na probleme sa kojima se susreću na stzama duž Beograda.

Okupljanje na Trgu Republike je danas počelo oko 16.30 časova, a biciklistička grupa se trenutno, uz pratnju saobraćajne policije vozi predviđenom trasom dugačkom oko 17 kilometara i procenjeno je da će vožnja trajati oko sat i po vremena.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.