Biblioteka u punom sjaju

Izvor: Press, 01.Jun.2012, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biblioteka u punom sjaju

Od večeras - Beograđani i njihovi gosti mogu da uživaju u lepoti ovog objekta u Knez Mihailovoj ulici, prvobitno hotela, sagrađenog u drugoj polovini pretprošlog veka. Planovi - U planu je da dekorativno osvetljenje ove godine dobiju i zgrada Muzeja Vuka i Dositeja, Muzeja grada Beograda, Narodnog pozorišta, SANU i kafana „?"

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Dekorativno osvetljenje i na Biblioteci grada Beograda

Izvor: Studio B, 01.Jun.2012

Istorijsko zdanje Biblioteke grada Begrada ulepšano novim dekorativnim osvetljenjem. ..Direktorka biblioteke Jasmina Ninkov izrazila je zadovoljstvo što će zgrada, koja se nalazi pod zaštitom države, biti dekorativno osvetljena najsavremenijom LED tehnologijom...- Pored toga što će zgrada biblioteke...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.