Bez vode u Rakovici, Miljakovcu,Resniku...

Izvor: Glas javnosti, 06.Maj.2010, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vode u Rakovici, Miljakovcu,Resniku...

BEOGRAD - Ekipe JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" izvodiće planirano ispiranje vodovodne mreže u Rakovici do nedelje, 9. maja. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 sati imaće stanovnici u Resniku 5. i 6. maja, na Miljakovcu 1 i 2, Kanarevom brdu i Košutnjaku - 6. i 7. maja, a u ulicama Kneza Višeslava i Ratka Vujovića Čoče i naseljima Vidikovac, Labudovo brdo i Petlovo brdo 7. i 8. maja te Rakovici 8. i 9. maja.

Nadležni upozoravaju da tokom radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" apeluje na građane da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Povremeni prekidi vode

Izvor: S media, 06.Maj.2010

Zbog radova na otklanjanju kvara na crpnoj stanici "Železnik", umanjen pritisak i povremene prekide u snabdevanju vodom osetiće, do subote, 8. maja, potrošači u naseljima na Ripanjskom putu, saopšteno je danas iz "Beogradskog vodovoda". ..Probleme u snabdevanju imaće korisnici u naseljima: Dražanovac,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.