Bez vode postrošači u delovima Bulevara kralja Aleksandra

Izvor: S media, 05.Mar.2010, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vode postrošači u delovima Bulevara kralja Aleksandra

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na uglu Bulevara kralja Aleksandra i ulice Vjekoslava Kovača, od ponoći u nedelju, 7. marta, do ponedeljka, 8. marta, u 17 časova bez vode će ostati potrošači u delovima Bulevara kralja Aleksandra, saopštio je "Beoinfo".

Bez vode će biti potrošači u Bulevaru kralja Aleksandra izmedju Ustaničke i Tršćanske, ulici Živka Davidovića, Ivana Gradnika, Vjekoslava Kovača, Tihomira Višnjevca, Koste Abraševića, Slobodanke Danke >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Savić, Vojvode Dovezenskog, Batutovoj, Milana Rakića, kao i izmedju Tršćanske i Geršićeve, Čede Mijatovića, Radoja Domanovića, Vranjskoj, Despota Olivera (Toneta Tomšiča) i Marka Miljanova.

Umanjen pritisak u tom periodu imaće i Kliničko-bolnički centar "Zvezdara".

Potrošači u ulici Vojislava Ilića, izmedju ulica Trajka Stamenkovića i Stanislava Sremčevića, kao i u Dojranskoj, bez vode će ostati u ponedeljak, 8. marta, od 8.30 do 14 časova.

Za najnužnije potrebe obezbedjena je autocisterna sa pitkom vodom.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru Beogradskog vodovoda na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na internet adresi www.bvk.rs.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Bez vode Maksima Gorkog i Patrijarha Dimitrija

Izvor: Glas javnosti, 05.Mar.2010

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u Ulici Maksima Gorkog, danas će od 9 do 13 časova bez vode ostati potrošači u Maksima Gorkog, između ulica Gospodara Vučića i Beličke i u Beličkoj...I u opštini Rakovica doći će do prestanka u isporuci vode zbog planiranih radova na vodovodnoj...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.