Bez incidenata sa težim posledicama

Izvor: Studio B, 03.Apr.2011, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez incidenata sa težim posledicama

Beogradska Hitna pomoć obavila je noćas 142 intervencije, a incidenata sa težim posledicama nije bilo, rekli su u toj službi.

Hitnoj pomoći tokom noći uglavnom su se obraćali srčani bolesnici i astmatičari. Lekari te službe na javnom mestu intervenisali su u 25 slučajeva, a zbrinuto je sedam osoba lakše povređenih u saobraćajnim nesrećama.

Tri mladića zadobila su ortopedske povrede u saobraćajnom udesu jutros u 3.55 na Smederevskom putu i posle ukazane >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << pomoći prebačeni su u Urgentni centar.

Devojka od 23 godine zbrinuta je u Urgentnom centru zbog povrede glave koju je zadobila u udesu u 2.40 na raskrsnci ulica Zmaja od Noćaja i Cara Uroša. U istoj nesreći muškarac od oko 40 godina povredio rame, ali je posle ukazane pomoći odbio dalji tretman.

Pešak star oko 50 godina povredio je grudni koš kada ga je u 23.20 u Ruzveltova kod broja 29 oborio automobil. Jedan motociklista lakše je povređen u 20.50 u Zemunu u Prvomajskoj ulici kod broja 102 i posle ukazane pomoći pušten je na kućno lečenje, rekli su u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.