Bez grejanja zbog visokih temperatura

Izvor: Studio B, 06.Mar.2013, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez grejanja zbog visokih temperatura

Do prekida u isporuci toplotne energije došlo je zbog visoke spoljašnje temperature, saopšteno i JKP „Beogradske elektrane".

Zbog visoke spoljašnje temperature vazduha, a na osnovu odredbi iz Odluke o snabdevanju toplotnom energijom u gradu Beogradu, svi toplotni izvori „Beogradskih elektrana" danas u 11 časova prekinuli su isporuku toplotne energije korisnicima, saopšteno je i JKP „Beogradske elektrane".

Isporuka toplotne energije biće nastavljena u popodnevnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << časovima i trajaće, uobičajeno, do 22 sata, do kada traje grejni dan.

- Ovakav režim rada toplotnih izvora važiće i u narednom periodu, što znači da će isporuka toplotne energije biti prekidana u danima ili delovima dana sa visokom spoljašnjom temperaturom vazduha. Takav način proizvodnje i isporuke toplotne energije je uobičajen i njime se ne ugrožavaju odlukom propisane temperature vazduha u zagrevanim prostorijama - saopštavaju u ovom preduzeću.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grejanje isključeno zbog visokih temperatura, biće pušteno predveče

Izvor: NaDlanu.com, 06.Mar.2013

Zbog visoke spoljašnje temperature vazduha, a na osnovu odluke o snabdevanju toplotnom energijom u Beogradu je od 11 časova prekinuta isporuka toplotne energije korisnicima. Isporuka će biti nastavljena popodne...Kako kažu nadležni u "Beogradskim elektranama" isporuka toplotne energije biće nastavljena...

Nastavak na NaDlanu.com...

Bez grejanja u toku dana

Izvor: Danas, 06.Mar.2013

Zbog visoke spoljašnje temperature vazduha, juče je prekinuta isporuka grejanja korisnicima preko dana, od 11 do 22 sata, a kako najavljuju iz JKP „Beogradske elektrane“, takav režim nastaviće se i narednih dana.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.