Bez grejanja zbog kvara na Studentskom trgu

Izvor: Studio B, 04.Dec.2015, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez grejanja zbog kvara na Studentskom trgu

Potrošači u zoni Studentskog trga su bez grejanja zbog popravke kvara na delu magistralnog toplovoda toplane „Dunav", saopštili su iz JKP „Beogradske elektrane". Zbog kvara trolejbusi u smeru ka centru grada voze samo do Slavije.

Sugrađani koji se snabdevaju iz toplotnih predajnih stanica koje se nalaze u Braće Jugovića 2a, Vase Čarapića od 13 do 24, Studentski trg od 1 do 19, Uzun Mirkovoj 2, 4, 6 i 14, Zmaja od Noćaja od 2 do 16, Cincar Janka 3, Gospodar Jevremovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << od 6 do 18, Gospodar Jovanovoj od 10 do 25, Cara Uroša od 6 do 30, Rige od Fere 12 i 14, Kralja Petra od 36 do 79, Višnjićevoj 3 i 5 i Kneginje Ljubice 1 i 3, neće imati grejanje u popodnevnim i večernjim časovima.

Ekipe za hitne interevencije su na terenu radi usklađivanja dinamike radova sa potrebama odvijanja javnog gradskog prevoza i rade na otklanjanju kvara u najkraćem mogućem roku. Očekuje se da će potrošači iz pomenutih ulica grejanje dobiti u subotu 5. decembra u popodnevnim satima, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.