Besplatno parkiranje sutra u Beogradu!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Nov.2014, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno parkiranje sutra u Beogradu!

U zoniranim delovima prestonice, "Parking servis" sutra neće obavljati naplaćivanje parkiranja, zbog obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu

Zbog obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu, “Parking servis” sutra neće obavljati kontrolu i naplatu parkiranja u zoniranim delovima grada.

Šalteri za rad sa strankama u ulicama Kraljice Marije 7, Mileševskoj 51, kao i u Starine Novaka 22 takođe sutra neće raditi, saopštilo je to preduzeće. Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << javne garaže i posebna parkirališta biće otvoreni na dan praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, a radiće i šlep služba.

Od srede, 12. novembra, naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri, radiće po uobičajenom radnom vremenu, dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.