Besplatni programi za školarce tokom zimskog raspusta

Izvor: Studio B, 26.Dec.2013, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni programi za školarce tokom zimskog raspusta

Grad Beograd i Sekretarijat za sport i omladinu i tokom zimskog raspusta, od 28. decembra do 19. junuara naredne godine, organizuju besplatne programe za sve beogradske učenike.

Programi će se tradicionalno realizovati u dve celine: kao sportsko-rekreativne aktivnosti i programi od interesa za mlade, istakao je resorni sekretar Slavko Gak.

Mladi će tokom raspusta imati priliku da nauče tajne konzervacije, vajanja i murala, slikarstva , ikonopisa, grafike, stripa i >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << ilustracija.

Za sve sportske programe ili edukativne radionice u trajanju od nekoliko dana zainteresovani učenici treba da se prijave organizatoru pre početka programa, zbog ograničenog broja mesta.

Sve potrebne informacije o programu, mogu se videti na sajtu Gradske uprave grada Beograda www.beograd.rs, u rubrici Aktuelnosti.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Besplatni programi za učenike tokom zimskog raspusta

Izvor: Studio B, 26.Dec.2013

Grad Beograd i Sekretarijat za sport i omladinu i tokom predstojećeg zimskog raspusta, od 28. decembra do 19. junuara naredne godine, organizuju besplatne programe za sve učenike srpske prestonice. ..Programi će se tradicionalno realizovati u dve celine: kao sportsko-rekreativne aktivnosti i programi...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.