Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Jun.2021, 09:51

Besplatni koncerti u parku vojvode Petra Bojovića

Božidarac će organizovati koncerte povodom Svetskog dana muzike na otvorenom u parku vojvode Petra Bojovića na Vračaru, 21. juna 2021. od 18.00 i 20.00. Na koncertima nastupa hor Kralj Petar Prvi koji je pripremio raznovrsni i bogat program kako evergrinova tako i poznatih svetskih numera. Pored njih predstaviće se i specijalni gosti, osnovci iz muzičke … Članak Besplatni koncerti u parku vojvode Petra Bojovića se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Rančićeva kuća: Muzika za poneti

Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Jun.2021

U ponedeljak, 21. juna 2021. od 18.00, na letnjoj sceni Rančićeve kuće u Grockoj biće organizovan muzički događaj „Muzika za poneti“. U okviru koncerta klasične muzike za dva klavira na otvorenom, u središtu Centra za kulturu Grocka nastupiće Dragomir Bratić i MarijaGođevac (BG duo), a...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.