Izvor: DANuBeogradu.rs, 29.Jan.2020, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni ginekološki pregledi za sve žene sa Zvezdare

Besplatni ginekološki pregledi za sve žene sa Zvezdare biće organizovani svake subote u narednih šest meseci u Domu zdravlja „Zvezdara“. Dom zdravlja „Zvezdara“ u saradnji sa GO Zvezdara omogućili su ove preventivne preglede za sve žene koje žive na ovoj beogradskoj opštini. Skrining pregledi radi ranog otkrivanja grlića materice obavljaće se svake subote od 9.00 … Članak Besplatni ginekološki pregledi za sve žene sa Zvezdare se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Besplatni pregledi na Savskom vencu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 29.Jan.2020

Besplatni pregledi biće organizovani u Domu zdravlja „Savski venac“ za sve zainteresovane građane sa teritorije ove opštine. Opština Savski venac organizuje besplatne ultrazvučne preglede štitne žlezde koji će se obavljati u subotu, 1. februara 2020. od 8.00 do 16.00. Pregledi će se obavljati...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.