Besplatna škola engleskog za nezaposlene Beograđane

Izvor: Blic, 13.Maj.2011, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna škola engleskog za nezaposlene Beograđane

Kancelarija za mlade u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje pokreće projekat “Besplatna škola engleskog jezika”, namenjen svim nezaposlenim Beograđanima od 18 i 30 godina, a rok je prijavu je 27. maj.

Direktor beogradske Kancelarije za mlade Kosta Andrić kaže da je cilj projektа dа se mlаdim ljudimа bez finаnsijskih mogućnosti omogući besplаtan kurs strаnog jezikа.

- Primećeno je dа mlаdi ljudi u Beogrаdu nedovoljno dobro govore strаne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jezike koji su dаnаs uslov zа nаlаženje stаlnog zаposlenjа. Posle uspešnog početka besplatne škole računara u aprilu, i ovaj tečaj pridružuje se grupi projekata koje Kancelarija sprovodi sa željom da se unapredi kvalitet života mladih u gradu i reše neki od njihovih ključnih problema - kaže Andrić.

Uslov za prijavljivanje da kandidati imaju četvrti stepen stručne spreme, imaju između 18 i 30 godina i da su u evidenciji beogradske filijale NSZ.

Uputstvo za podnošenje prijava može se preuzeti sa vebsajta Kancelarije za mlade i u prostorijama Kancelarije u Ulica Kraljice Marije 1/19 radnim danima od 10 do 13 sati.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Engleski za mlade nezaposlene

Izvor: GledajNapred, 13.Maj.2011

   .Foto: nuttakit / FreeDigitalPhotos.net    .AKCIJA. - Kancelarija za mlade grada Beograda, u saradnji sa beogradskom filijalom Nacionalne službe za zapošljavanje, pokreće projekat "Besplatna škola engleskog jezika". Projekat je namenjen svim mladim ljudima od 18...

Nastavak na GledajNapred...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.