Beogradski osnovci “napali” fontanu: Pogledajte kako su proslavili poslednji dan škole (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jun.2017, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski osnovci “napali” fontanu: Pogledajte kako su proslavili poslednji dan škole (VIDEO)

Danas je poslednji dan školske godine za osnovce. Osmaci su ranije završili zbog obaveza oko upisa i polaganja prijemnog, a ostalim đacima je današnji dan označio kraj obavezama. Nekima je, verujemo, 13. jun bio zaokružen crvenom bojom u kalendaru.

Tradicionalno neki osnovci su kraj školske godine proslavili brčkajući se u fontani na Trgu Nikole Pašića. Poslužilo ih je vreme pa bi se mnogi verovatno menjali s njima, da su malo mlađi i da im "priliči".

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

U fontani slavili kraj školske godine

Izvor: juGmedia, 13.Jun.2017

Devojčice i dečaci iz Osnovne škole „Svetozar Marković“ Leskovac danas su završetak školske godine proslavili kupanjem u fontani u centru grada, ispred kafića ABC i Sanjelija...„Živela sloboda“ uzvikivali su osnovci dok su uživali plod mlazevima...Većinu je bili iz petog, ali bilo je...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.