Izvor: N1 televizija, 19.Jun.2017, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski advokati i dalje međusobno ratuju

Podele i međusobna optuživanja u Advokatskoj komori Beograda i dalje se nastavljaju.

Izvor: N1

Dok je struja oko bivšeg predsednika komore Slobodana Šoškića u ponedeljak izvršila primopredaju dužnosti, druga grupa, okupljena oko Jugoslava Tintora, navodi da je petnaestak NN lica rano jutros provalilo u prostorije Komore koje su u prethodnih mesec dana bile u njhovom posedu.

Advokat Vladimir Gajić preuzeo je dužnost koju je ranije obavljao Slobodan >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Šoškić praćen aplauzima, ali i zvižducima i dobacivanjem.

Gajić navodi da se nada da će Komora krenuti putem stabilizacije odnosa: „Ono što ja želim da prekinem to je haos koji je vladao do sada u komori“.

Haos međutim za sada ne prestaje. Advokati okupljeni oko Jugoslva Tintora navode da ne mogu da uđu u prostorije koje su koristili:

„Ono što se ovde desilo je strašno a to je da je noćas u tri ujutru grupa od 15 nepoznatih lica, huligana upalo na ova vrata i fiztičlki iz prostora koje je držalo novoizabrano legalno rukovodstvo akb izbacilo ljude nasilono na ulicu. Strašna je stvar da se noćas ovde desila advokatska Savamala“.

„To jednostavno nije tačno. Niko nije upao. To je obezbeđenje koje radi na osnovu ugovora sa advokatskom komorom. Tačno je da je dolazila patrola iz policije Starog grada koji su obavili jedan razgovor sa predstavnicima obezbeđenja i pošto nije bilo nikakvih problema partola je napustila lice mesta“, navodi Gajić.

Sukob beogradskih advokata traje već godinama. Nezadovoljna stanjem u Komori jedna struja organizovala je skupštinu 13. maja na kojoj je za predsednika izabran Jugoslav Tintor. Staro rukovodstvo ne priznaje te rezultate, već samo izbor Vladimira Gajića na skupštini 10 juna.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

I dalje sukobi u Advokatskoj komori Beograda

Izvor: N1 televizija, 19.Jun.2017

Podele i međusobna optuživanja u Advokatskoj komori Beograda i dalje se nastavljaju...Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.