Izvor: DANuBeogradu.rs, 17.Apr.2019, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska filharmonija na otvorenom: Diznijeva fantazija

Beogradska filharmonija na otvorenom po treći put! U nedelju, 23. juna 2019, pod vođstvom Gabrijela Felca sviraće „Diznijevu fantaziju“. Prvi put u regionu, na tradicionalnom filharmonijskom pikniku na Ušću, publika će uživati u najlepšem animiranom spektaklu svih vremena uz čuvene numere klasične muzike koje će orkestar uživo izvoditi ispod velikog ekrana. Beogradska filharmonija dobila je pravo da … The post Beogradska filharmonija na otvorenom: Diznijeva fantazija appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Filharmoničari sviraju Diznijevu fantaziju na otvorenom

Izvor: B92, 17.Apr.2019

Čuvenu Diznijevu fantaziju uživo izvodi Beogradska filharmonija zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom na velikom koncertu na otvorenom koji će se održati 23. juna, najavili su iz BF...Prvi put u regionu, na tradicionalnom filharmonijskom pikniku na Ušću, publika će uživati u najlepšem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.