Izvor: DANuBeogradu.rs, 31.Okt.2016, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska filharmonija: Za početnike, 3. i 4. novembra

Dirigent Eiđi Oue i solista na klaviru Stiven Kovačević gosti su ansambla Beogradske filharmonije 3. i 4. novembra, na prvim koncertima u seriji koncerata „Za početnike“ u tekućoj sezoni. Mesto je uobičajeno – Velika dvorana Kolarčeve zadužbine, a vreme – 20 časova. Na programu je kompozicija Draška Adžića “Talus”, napisana po porudžbini Beogradske filharmonije, kao ... The post Beogradska filharmonija: Za početnike, 3. i 4. novembra appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Filharmonija "Petom Betovenovom simfonijom" uvodi publiku u svet klasične muzike

Izvor: Blic, 01.Nov.2016, 19:02

Beogradska filharmonija nastavlja da svira „Za početnike“ u četvrtak i petak, 3. i 4. novembra na Kolarcu u 20 časova...Uz Stivena Kovačevića, koji će izvesti Mocartov klavirski koncert br. 24, japanski dirigent Eiđi Oue doneće pravu poslasticu za početnike "Petu Betovenovu simfoniju". Seriju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.