Izvor: DANuBeogradu.rs, 18.Maj.2021, 10:26

Beogradska filharmonija: Priča o vojniku

Beogradska filharmonija priprema muzičko-scensku senzaciju i novo čitanje komada „Priča o vojniku“, Igora Stravinskog, 20. i 21. maja 2021. U Sali BGF (Studentski trg 11) obe večeri od 19.00, u trostrukoj ulozi vojnika, đavola i naratora biće Ivan Tasovac, koncert-majstor Tijana Milošević predvodi kamerni ansambl, a delo je rediteljski uobličio Nikola Zavišić. Sala Beogradske filharmonije … Članak Beogradska filharmonija: Priča o vojniku se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima: Živ čovek

Izvor: DANuBeogradu.rs, 18.Maj.2021

Domaći film „Živ čovek“, reditelja Olega Novkovića i scenaristkinje Milene Marković, od 20. maja 2021. stiže na redovne bioskopske repertoare. Posle premijere na ovogodišnjem FEST-u, u bioskopima će se prikazivati ova duboko emotivna priča o životu, koju če dočarati Nikola Đuričko,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.