Beograđanin je mislio da je napravio zvrčku Parking servisu, ali...

Izvor: Blic, 26.Apr.2015, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđanin je mislio da je napravio zvrčku Parking servisu, ali...

Slika nepropisno parkiranog pauka ispred Prirodno-matematičkog fakulteta, koja je juče izazvala lavinu komentara, ima i drugu stranu medalje.

Je li @jkpps , kog pauka da zovemo kad je vaš pauk ilegalno/bahato parkiran? Ili za vas zakoni ne važe? PMF, sad pic.twitter.com/XVI9jKmD2a

Nakon što je jedan Beograđanin juče poslao poruku Parking servisu preko Tvitera, sa fotografijom njihovog pauka koji je bio nepropisno parkiran u centru Beograda, ovo preduzeće se ubrzo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oglasilo sa odgovorom.

- Pauk je stao na trotoar da ne bi ometao saobraćaj prilikom uklanjanja nepropisno parkiranog automobila - ponovili su nam iz ovog preduzeća i naglasili da je dizalica fotografisana u toku intervencije.

Pauk je neko vreme bio parkiran na trotoaru, čekajući da istekne rok za preparkiravanje automobila.

- Naši radnici su čekali da istekne zakonski rok od 3 minuta, tokom kog vlasnik ima pravo da sam preparkira vozilo - kažu u Parking servisu, a kao dokaz za svoju tvrdnju su priložili i fotografije snimljene na licu mesta 24. aprila, kad se incident dogodio.

Više fotografija pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.