Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Apr.2017, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđani šesti dan na ulicama

U Beogradu su i danas nastavljeni protesti. Demonstranti su u protestnoj šetnji krenuli od zgrade Vlade Srbije do Palate Srbije i nazad do Skupštine Srbije. U protestima su danas učestvovali Policijski i Vojni sindikat Srbije, nezadovoljni materijalnim statusom zaposlenih u sektoru bezbednosti i opštim stanjem u društvu. Pridružili su im se učesnici „Protesta protiv diktature“ … The post Beograđani šesti dan na ulicama appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

KRATKO PAMĆENJE SRPSKIH MEDIJA: Toliko o tome da su ovo najmasovniji protesti u novijoj istoriji Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2017, 11:52

Na takozvanim “spontanim“ protestima pod parolom “Protiv diktature“ koji traju šest dana, po procenama policije, juče je na početku protesta bilo okupljeno oko 8.400 ljudi. Demonstrantima su se priključili vojni i policijski sindikat Srbije, ali pred Palatu Srbije koja je bila krajnja tačka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.