Beogradizacija Beograda za vikend u Tematskom parku

Izvor: Glas javnosti, 18.Maj.2012, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradizacija Beograda za vikend u Tematskom parku

BEOGRAD - Tematski park „Terazije iz tridesetih” na Novom Beogradu i ovog vikenda biće otvoren i nudiće posetiocima „pogled” u Beograd iz prve polovine prošlog veka.

Već od devet časova ujutro Terazijama će prošetati stare zanatlije, pekari, poslastičari, bombondžije i čistači cipela.

Najmlađi Beograđani će u subotu od 10 do 14 časova moći da uživaju u bajkama za decu koje će im izvesti glumci Pozorišta „Dadov”, a animiraće ih i klovn Marko. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<

Sekstet „Skadarlija” zabavljaće posetioce od 12 do 13 časova, učenici Muzičke škole „Stanković” od 15 do 16, a Don Giovanni Blues Band od 18 do 19 časova.

Književno veče sa Zoranom Lj. Nikolićem održaće se od 18 do 19 sati u kafani „Kod zlatnog krsta”, dok će od 19 do 20.30 časova Pozorište „Dadov” izvesti predstavu „Garavi sokak”.

Sledećeg dana, 20. maja, od 10 do 14 časova mališani će ponovo moći da uživaju u najlepšim bajkama koje će im dočarati glumci Pozorišta „Dadov”, a uveseljavaće ih i klovn Marko, od 12 do 13 održaće se „Nežni neizbežni”, od 15 do 16 nastupiće učenici Muzičke škole „Stanković”, od 18 do 19 publiku će zabavljati Beti Đorđević sa svojim orkestrom, dok će od 19 do 20.30 biti izvedena predstava „Garavi sokak” Pozorišta „Dadov”.

Program se odvija pod pokroviteljstvom „Beogradizacije Beograda”, projekta Skupštine grada Beograda i NIS-a, a u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda, sve u izvršnoj produkciji „Dadova”.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beogradizacija Beograda za vikend u Tematskom parku

Izvor: Kurir, 18.Maj.2012

BEOGRAD - Tematski park „Terazije iz tridesetih” na Novom Beogradu i ovog vikenda biće otvoren i nudiće posetiocima „pogled” u Beograd iz prve polovine prošlog veka...Već od devet časova ujutro Terazijama će prošetati stare zanatlije, pekari, poslastičari, bombondžije i čistači cipela...Najmlađi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.