Izvor: Blic, 31.Okt.2016, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd spreman za sneg i niske temperature

Beograd je spreman za zimsku sezonu, zaključeno je nakon sastanka Štaba za vanredne situacije.

- Pripremljeno je više od 100 kamiona koji će raditi u Zimskoj službi, a novina je i broj saobraćajnica koje će “Beograd put” čistiti tokom zime - rekao je zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović.

Zimska služba će dobiti i novu bazu ispod mosta Gazela sa novobeogradske strane.

- Potpuno smo spremni za predstojeću zimu, ali očekujemo i uključivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << opština koje su naredbom obavezne na ispunjavanje određenih zadataka. Biće podeljeno preko 600 tona soli za mesne zajednice - dodao je Mladenović.

Nosilac posla biće “Beograd put”, a pomagaće mu “Gradska čistoća”, “Zelenilo”, “Parking servis”, “Gradske pijace” i druga komunalna preduzeća.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.