Beograd predstavljen na konferenciji u Skoplju

Izvor: Studio B, 13.Jul.2011, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd predstavljen na konferenciji u Skoplju

Beograd predstavljen kao primer dobre prakse saradnje sa civilnim društvom na konferenciji u Skoplju

Direktor Agencije za evropske integracije i saradnju sa udruženjima Danko Runić učestvovao je na međunarodnoj konferenciji „Civilni dijalog na lokalnom nivou", održanoj u Skoplju, u organizaciji Makedonskog centra za međunarodnu saradnju.

Na konferenciji, na kojoj je bilo oko 20 predstavnika lokalnih samouprava i organizacija civilnog društva iz regiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Runić je predstavio različite modele i iskustva saradnje između Agencije i organizacija civilnog društva koje deluju na teritoriji Beograda.

Rad Agencije prepoznat je na regionalnom nivou kao primer dobre prakse kako se uspostavlja i gradi partnerstvo sa udruženjima građana, posebno u poslovima evropskih integracija.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEOGRAD PREDSTAVLJEN KAO PRIMER DOBRE PRAKSE

Izvor: Kurir, 13.Jul.2011

BEOGRAD- Direktor Agencije za evropske integracije i saradnju sa udruženjima Danko Runić učestvovao je na međunarodnoj konferenciji „Civilni dijalog na lokalnom nivou”, održanoj u Skoplju, u organizaciji Makedonskog centra za međunarodnu saradnju...Na konferenciji, na kojoj je bilo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.