Beograd na Sajmu turizma u Briselu

Izvor: Studio B, 01.Feb.2011, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd na Sajmu turizma u Briselu

Turistička organizacija Beograda predstaviće se na ovogodišnjem Sajmu turizma u Briselu, od 3. do 7. februara.

Osim TOB-a, na objedinjenom štandu svoju ponudu prezentovaće i turističke organizacije Srbije i Vojvodine, Ministarstvo kulture Srbije, predstavnici turoperetora, agencija, hotela i ostali nosioci turističke privrede Beograda i Srbije.

- Srbija, Beograd i Skadarlija predstaviće se građanima Brisela i mnogobrojnim turistima programski na više lokacija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << U vreme održavanja sajma potrudićemo se da prenesemo duh Beograda i atmosferu boemske četvrti Skadarlije nastupom skadarlijskog orkestra, predstavljanjem Skadarlijske dame i kulinarskog umeća kuvara iz restorana „Šešir moj", tako da će se u vreme izvođenja programa posluživati i degustirati srpski specijaliteti - poručuju iz TOB-a.

U okviru promocije Beograda planirano je i da se pokloni pet „city break" vaučera, koji uključuju povratne avio-karte, smeštaj i ishranu u beogradskim hotelima, kao i razgledanje grada.

Na sajmu će biti organizovana i gastronomska nedelja srpske kuhinje u restoranu „L'Altro Mondo", koji se nalazi u boemskoj četvrti.

Na delu štanda gde se predstavlja dunavski region, TOB je pripremila filmsku prezentaciju „Kako nas vide stranci sa brodova" koja predstavlja rezultat istraživanja ocene turističke ponude Beograda koju su dali strani gosti koji dolaze kruzerima u naš grad.

Inače, predstavnici Skupštine grada Beograda, opštine Stari grad i Turističke organizacije Beograda boravili su prošle godine u Briselu u statusu počasnog gosta na 49. tradicionalnoj manifestaciji „Fete tradicionale" i tom prilikom je potpisana Povelja o obnavljanju bratimljenja i nastavku saradnje Slobodne opštine I' Ilot Sacre i Skadarlije.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.