Beograd je pun ovih stvorenja: Ako naletite na njih, možete da uradite samo jednu stvar! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2017, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd je pun ovih stvorenja: Ako naletite na njih, možete da uradite samo jednu stvar! (FOTO)

Mnoge Beograđane je prethodnih dana uplašio slepi miš na pločniku. Mnogi tačnije nisu ni znali kakvo se biće nalazi pred njima.

U stvari, u toku je koćenje slepih miševa, pa se često dešava da mladunci ispadnu iz skloništa. Ukoliko se desi da pronađete nekog na pločniku, terasi i slično... i ako znate odakle su ispali, najbolje je da pokušate da ih/ga vratite nazad.

Kada mladunac ispadne na zemlju, šanse da preživi su minimalne nastrada od gladi, dehidriranja >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ili ga pojede neka mačka.

One koje ne možete da vratite u sklonište jer su mnogo visoka, najbolje je da kontaktirate Prirodnjački muzej u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.