Izvor: DANuBeogradu.rs, 17.Jan.2020, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd i Srbija: najvažnije vesti, 17. januar 2020.

Ovo je pregled „Najvažnije vesti“ za petak, 17. januar 2020. Na jednom mestu dati su ukratko aktuelni događaji u Beogradu ali i vesti dana uopšte. Tokom dana, dodavaćemo najvažnije vesti koje budu pristizale! Beogradske vesti »»» Da su kontrolori gradskog prevoza godinama lične podatke građana odavali telefonom Komunalnoj miliciji, što je suprotno zakonu, utvrdio je … Članak Beograd i Srbija: najvažnije vesti, 17. januar 2020. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest za čist vazduh u Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Jan.2020

Više ne pristajemo na neodgovornost institucija, želimo konkretne mere, poruka je sa "Protesta za čist vazduh", koji je održan ispred Skupštine grada Beograda i Vlade Srbije u organizaciji Inicijative Ne davimo Beograd (NDMBGD) i pokreta Građanski front. "Ukoliko niste sposobni da rešite ovaj...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.