Beograd efikasniji od Srbije

Izvor: Kurir, 27.Apr.2012, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd efikasniji od Srbije

Nema preokreta u Srbiji, ako se Beogradom bude upravljalo kao tokom prethodne četiri godine.

BEOGRAD - Nema preokreta u Srbiji, ako Beograd postane crna rupa, glavni grad mora da bude mnogo efikasniji, a najefikasniji ljudi moraju da budu u gradskim institucijama, izjavio je u Kaluđerici predsednički kandidat koalicije Preokret Čedomir Jovanović.

Moramo da stvari dovedemo u red, privatizujemo što je propalo, dovedemo investitore gde su nam potrebni, grad upristojimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u meri koja je potrebna da bi naš život bio normalan, da na izborima 6. maja glasamo za taj posao i naše pravo da ga konačno uradimo u svom životu, izjavio je Jovanović.

Prema njegovim rečima, model funkcionisanja Beograda je iscrpljen.

"Moramo da zaposlimo ljude. Posao će doći onda kada grad bude profesionalno organizovan i kada se grad posveti takvim ciljevima. To danas nemamo pred sobom. Moramo postati konkurentni, a Beograd efikasniji".

On je ocenio da nema preokreta u Srbiji, ako se Beogradom bude upravljalo kao tokom prethodne četiri godine.

"Podržite našu listu, pa ćemo uspostaviti red koji mora da bude preduslov tog novog velikog reda u čitavom Beogradu. Želimo da sarađujemo sa svima koji sa nama dele istine, ali ne možemo sa svakim da delimo vlast", rekao je Jovanović, prenosi Informativna služba koalicije Preokret.

Radna mesta moraju da budu prioritet politike u Beogradu u naredne četiri godine, istakao je Jovanović, uz napomenu da je mnogo neiskorišćenih potencijala.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.