Izvor: DANuBeogradu.rs, 03.Nov.2015, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Za 12% više turista u septembru

Turista u Beogradu tokom septembra bilo je za 12% više nego u istom mesecu prošle godine. Po poslednjim podacima Gradskog zavoda za informatiku i statistiku, i u septembru se beleži rast broja gostiju u Beogradu, kao i isti procenat povećanja ukupnog broja gostiju koji su boravili u našoj prestonici u prvih devet meseci ove godine. ... The post Beograd: Za 12% više turista u septembru appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

U septembru 12 odsto više turista u Beogradu

Izvor: Akter, 03.Nov.2015

Turistička organizacija Beograda (TOB) saopštila je da je u septembru ove godine Beograd posetilo ukupno 82.427 turista što je za 12 odsto više nego u istom mesecu 2014, a od toga stranih gostiju je bilo 69.927..Kako se navodi, na godišnjem nivou, Beograd je u prvih devet meseci 2015, posetilo ukupno...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.