Beograd: Ugašen požar na splavu Pirana, nema povređenih

Izvor: Večernje novosti, 06.Jan.2014, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Ugašen požar na splavu "Pirana", nema povređenih

BEOGRAD - Na splavu "Pirana" kod Beogradskog sajma danas je izbio požar, koji je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen i u kome nije bilo povređenih osoba, izjavio je Tanjugu načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Milošević.On je rekao da je požar, koji je izbio nešto pre 09.00 časova, bio veliki, da je zahvatio ceo splav i da je u gašenju vatre učestvovalo osam vozila, 20 ljudi i vatrogasni brod.Vatrogasci su uspeli da spasu brod i letnju baštu i jedan objekat u blizini i da izvuku plinske boce da ne bi došlo do eksplozije, objasnio je Milošević.On je dodao da će nadležni organi utvrditi uzrok požara i tačan iznos materijalne štete.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) Ugašen požar na splavu "Pirana", nema povređenih

Izvor: Press, 06.Jan.2014

Na splavu "Pirana" kod Beogradskog sajma danas je izbio požar, koji je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen i u kome nije bilo povređenih osoba, izjavio je Tanjugu načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Milošević.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.