Beograd: Muškarac pokušao samoubistvo skokom sa Brankovog mosta

Izvor: Večernje novosti, 18.Okt.2014, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Muškarac pokušao samoubistvo skokom sa Brankovog mosta

Nešto pre 19 časova nepoznati muškarac je skočio sa Brankovog mosta. Zahvaljujući hitroj intervenciji pripadnika rečne policije ovaj potencijalni samoubica je izvučen iz hladne reke. Potom je predat ekipi Hitne pomoći koja je nepoznatog muškarca zbrinula, a zatim odvela na dalje posmatranje u dežurnu medicnsku ustanovu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pokušao samoubistvo skokom s mosta

Izvor: B92, 18.Okt.2014

Nešto pre 19 časova nepoznati muškarac je skočio sa Brankovog mosta. Na sreću, brzom reakcijom rečne policije izvučen je iz hladne reke...Kako pišu Novosti, nakon toga muškarac je predat ekipi Hitne pomoći koja ga je zbrinula, a zatim odvela na dalje posmatranje u dežurnu medicinsku ustanovu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.